مکانی برای سر به هوا ها

جویندگان فضا

کشف "سیاره سرکش"

نجوم
براساس گزارش خبرگزاری «شینهوا»، مطالعه منتشر شده در مجله «آستروفیزیکال» در اوایل هفته جاری می‌گوید؛‌ این جسم سیاره‌ای که «SIMP J01365663+0933473» نام دارد تقریبا ده برابر بزرگ‌تر از جرم مشتری (بزرگ‌ترین سیاره منظومه شمسی) و دارای میدان‌های مغناطیسی قوی و شگرفی است.
دانشمندان این سیاره بزرگ را در رصد خانه ستاره‌شناسی رادیویی «آرایه بسیار بزرگ» کشف کردند.
این سیاره 200 میلیون ساله سرگردان حدود 20 سال نوری از زمین فاصله دارد. دانشمندان نام این سیاره را "سیاره سرکش" نامیدند زیرا بدون اینکه به دور ستاره‌ای بچرخد در فضا سفر می‌کند.
طبق این مطالعه، این سیاره بزرگ دارای یک میدان مغناطیسی 200 بار قوی‌تر از مشتری است و می‌تواند شفق‌های خیره‌کننده‌ای که بیشتر از شفق‌های قطبی زمین می‌درخشند، تولید کند.
براساس این گزارش، این جسم خاص بسیار شگفت‌انگیز است زیرا مطالعه درباره طرز کار دینامیکی مغناطیسی آن به ما بینش جدیدی از چگونگی طرز کار سیارات فراخورشیدی (سیاراتی که در اطراف منظومه شمسی هستند) می‌دهد.
تاکنون تعدادی جرم آسمانی هریک با حجمی معادل حجم مشتری را شناسایی شده‌اند که هیچ ستاره میزبانی برایشان مکان‌یابی نشده است. بعضی از اشیای تازه پیدا شده ممکن است در مداری به دور ستاره‌ای بگردند. منتها فاصله‌شان از این ستاره به قدری زیاد است که ستاره میزبان تشخیص داده نشده است. اما حدس زده می‌شود که اگر از این قبیل سیارات صرف نظر کنیم باز هم تعداد زیادی از این اجرام هستند که درواقع آزادانه در فضا شناورند.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
کلمات کلیدی
میدان مغناطیسی زمین شکاف برداشت تصویر ناسا از یک شی عجیب گردترین حجم فضایی جهان کشف شد جلبک ۱۶ ماه در فضا زنده می ماند آب از مریخ فرار کرد وجود آتش فشان های یخی در نزدیکی خورشید یک ابر خوشه پشت خورشید کشف شد ٢ هزار میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد کشف یک ابرزمین و سیاره‌هایی با قابلیت حیات کره ماه احتمالا در زمان‌های دور دارای اتمسفر بوده است آیا سایه حلقه‌های زحل به کاهش تاثیر تشعشات خورشیدی کمک می‌کنند؟ حباب‌های بزرگ روی سطح ستاره قرمز بزرگ آیا پیشرانه لیزری می‌تواند حیات تازه ای را در کهکشان ایجاد کند؟ کشف دومین ابرزمین سنگ های مریخ مانند اسفنج آب را به خود جذب کرده‌اند عکس جدید کاوشگر جونو ناسا از مشتری شباهت زیاد تیتان و زمین هنگام سقوط در سیاه‌چاله چه خواهید دید؟ تغییرات فصلی در سیارات فراخورشیدی و حیات بیگانه از بین رفتن حافظه فضانوردان با تشعشعات کیهانی سیاره‌ی تازه کشف شده در منظومه 3ستاره‌ای! سیاهچاله راه شیری از نزدیک هیپاتیا مرموزترین سنگ شناخته‌شده در جهان زمین واقعا چند ماه دارد؟ اثبات گرد بودن سیاره زمین کشف یک سیاهچاله متفاوت کشف نشانه هایی از حیات در سیاره مریخ انسان‌ها از ۱۷هزار سال قبل به نجوم می‌پرداختند
Designed By Erfan Powered by Bayan