مکانی برای سر به هوا ها

جویندگان فضا

زمین واقعا چند ماه دارد؟

در ابتدا یک تیم تحقیقاتی مجارستانی به وجود چنین جرم‌هایی در اطراف زمین پی برد و گزارش نمود ابرهایی از غبار که سال ۱۹۶۱ توسط Kazimierz Kordylewski لهستانی دیده شده بودند اکنون وضیعتی شبیه به ماه دارند.
این ابرها که در نقطه‌ی پایداری میان زمین و ماه قرار گرفته‌اند L4 و L5 نام گرفته‌اند. این دو میان میدان گرانشی زمین و ماه گیر افتاده‌اند و به طور مرتب دور زمین می‌گردند.
در آن زمان کارشناسان شک داشتند که این ابرها در واقع قمر باشند اما تکنولوژی لازم برای بررسی دقیق آنها مهیا نبود. در نظر داشته باشید که طبق تعریف هر جرم آسمانی که به دور یک سیاره بچرخد فارق از اندازه یا سرعت گردش، قمر آن سیاره محسوب می‌شود. به همین دلیل از نظر فنی می‌توان آنها را دو ماه پنهان اضافی زمین نامید چرا که هر دو آنها میان زمین و ماه قرار گرفته اند و به دور زمین می‌چرخند.

ماه های زمین
با این وجود با در نظر داشت که آنها ثباتی ندارند و ذرات غبار با تغییر جاذبه مسیر و محل خود را عوض می‌کنند. این در حالی است با کشیده شدن ذرات بیشتر به مدار زمین، شکل و تراکم آنها طی زمان تغییر می‌کند.
به همین دلیل کارشناسان سعی دارند که اصطلاح غلط مطرح شده توسط رسانه‌های اصلاح کند و به این ابر غبار، لقب ماه یا قمر نسبت ندهد. در عوض قرار است آنها در دسته‌ی شبه ماهواره‌ها طبقه بندی شوند و عموم آنها را به این نام بخوانند.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
کلمات کلیدی
میدان مغناطیسی زمین شکاف برداشت تصویر ناسا از یک شی عجیب گردترین حجم فضایی جهان کشف شد جلبک ۱۶ ماه در فضا زنده می ماند آب از مریخ فرار کرد وجود آتش فشان های یخی در نزدیکی خورشید یک ابر خوشه پشت خورشید کشف شد ٢ هزار میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد کشف یک ابرزمین و سیاره‌هایی با قابلیت حیات کره ماه احتمالا در زمان‌های دور دارای اتمسفر بوده است آیا سایه حلقه‌های زحل به کاهش تاثیر تشعشات خورشیدی کمک می‌کنند؟ حباب‌های بزرگ روی سطح ستاره قرمز بزرگ آیا پیشرانه لیزری می‌تواند حیات تازه ای را در کهکشان ایجاد کند؟ کشف دومین ابرزمین سنگ های مریخ مانند اسفنج آب را به خود جذب کرده‌اند عکس جدید کاوشگر جونو ناسا از مشتری شباهت زیاد تیتان و زمین هنگام سقوط در سیاه‌چاله چه خواهید دید؟ تغییرات فصلی در سیارات فراخورشیدی و حیات بیگانه از بین رفتن حافظه فضانوردان با تشعشعات کیهانی سیاره‌ی تازه کشف شده در منظومه 3ستاره‌ای! سیاهچاله راه شیری از نزدیک هیپاتیا مرموزترین سنگ شناخته‌شده در جهان زمین واقعا چند ماه دارد؟ اثبات گرد بودن سیاره زمین کشف یک سیاهچاله متفاوت کشف نشانه هایی از حیات در سیاره مریخ انسان‌ها از ۱۷هزار سال قبل به نجوم می‌پرداختند
Designed By Erfan Powered by Bayan