مکانی برای سر به هوا ها

جویندگان فضا

از بین رفتن حافظه فضانوردان با تشعشعات کیهانی

فضاپیما
به گزارش جویندگان فضا به نقل از  خبرگزاری صدا و سیما؛ این تشعشعات علاوه بر آسیب زدن به حافظه افراد می توانند تاثیرات غیرقابل جبرانی بر اعصاب مغزی افراد بگذارند. حال محققان برای حل این مشکل قرص های مناسبی یافته اند.
پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا می گویند دارویی که با همکاری شرکت Plexxikon تولید کرده اند می تواند مشکلات ایجاد شده در حافظه افراد به دنبال تابش تشعشعات کیهانی را برطرف کند.
آزمایش این دارو بر روی موش ها نشان می دهد که استفاده از آن موجب مصون سازی سلول های عصبی شده و حتی می توان از داروی مذکور برای بازسازی سلول ها و اتصالات عصبی آسیب دیده استفاده کرد. همین امر باعث می شود که التهابات ایجاد شده در اثر تشعشعات یادشده به اختلال در کارکردهای حافظه انسان منجر نشود.
نکته مهم این است که اختلالات حافظه انسان به دنبال قرار گرفتن در معرض تابش اشعه های کیهانی معمولا بلند مدت است و به عنوان مثال در مورد موش های تحت بررسی سه ماه به طول انجامیده است. اما استفاده از قرص های یادشده باعث می شود تا این مشکلات هم به سرعت برطرف شوند. با توجه به برنامه ریزی ناسا برای فرستادن فضانورد به سطح کره مریخ حل این مشکل مهم ضروری بوده است. انتظار می رود در آینده از قرص های مذکور برای کاهش اثرات بیماری آلزایمر هم استفاده شود.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
کلمات کلیدی
میدان مغناطیسی زمین شکاف برداشت تصویر ناسا از یک شی عجیب گردترین حجم فضایی جهان کشف شد جلبک ۱۶ ماه در فضا زنده می ماند آب از مریخ فرار کرد وجود آتش فشان های یخی در نزدیکی خورشید یک ابر خوشه پشت خورشید کشف شد ٢ هزار میلیارد کهکشان در جهان وجود دارد کشف یک ابرزمین و سیاره‌هایی با قابلیت حیات کره ماه احتمالا در زمان‌های دور دارای اتمسفر بوده است آیا سایه حلقه‌های زحل به کاهش تاثیر تشعشات خورشیدی کمک می‌کنند؟ حباب‌های بزرگ روی سطح ستاره قرمز بزرگ آیا پیشرانه لیزری می‌تواند حیات تازه ای را در کهکشان ایجاد کند؟ کشف دومین ابرزمین سنگ های مریخ مانند اسفنج آب را به خود جذب کرده‌اند عکس جدید کاوشگر جونو ناسا از مشتری شباهت زیاد تیتان و زمین هنگام سقوط در سیاه‌چاله چه خواهید دید؟ تغییرات فصلی در سیارات فراخورشیدی و حیات بیگانه از بین رفتن حافظه فضانوردان با تشعشعات کیهانی سیاره‌ی تازه کشف شده در منظومه 3ستاره‌ای! سیاهچاله راه شیری از نزدیک هیپاتیا مرموزترین سنگ شناخته‌شده در جهان زمین واقعا چند ماه دارد؟ اثبات گرد بودن سیاره زمین کشف یک سیاهچاله متفاوت کشف نشانه هایی از حیات در سیاره مریخ انسان‌ها از ۱۷هزار سال قبل به نجوم می‌پرداختند
Designed By Erfan Powered by Bayan